Acties op de naaimachines & overlocks

1. Pfaff Passport 3.0

Compacte gebruiksvriendelijke naaimachine; een lichtgewicht met een harde cover, dus gemakkelijk mee te nemen naar de naailes of op vakantie.
In deze machine zit een ruime keuze (100) aan steken, een snelheidsregelaar en een draadsnijder. En een IDT-systeem! Voor extra precies naaien! Wat dat systeem precies is, lees je hieronder.
Deze maand is er 100 euro korting op deze topper.
 
Bestel de Passport 3.0
 
 
 

2. Pfaff Ambition 635

De Pfaff Ambition 635 heeft het allemaal: boventransport, veel steken, groot werkvlak, alfabet, automatische draadspanning, intuïtieve bediening met touchscreen ... Ook geschikt voor patchwork & quilten. Inclusief patchworkvoet en vrij borduurvoet.
En bovendien ook 5 gratis naaivoeten.


 
 
 

3. Pfaff Ambition 640

De Pfaff Ambition 640 heeft het allemaal: boventransport, veel steken, groot werkvlak, alfabet, automatische draadspanning...  En bovendien voorzien van een borduurmodule. Ideaal voor wie graag veel naait en af en toe iets wil borduren.

Deze maand met gratis Ambition box + 5 gratis naaivoeten. 

 
Ontdek de Pfaff Ambition reeks

4. Pfaff Expression 710

Een droom van een naaimachine die je vertelt dat je spoeltje bijna leeg is en die als je klaar bent, automatisch de draad afhecht en de persvoet omhoog brengt? Dat is deze Expression 710.

Het is superdeluxe naaien met deze naaimachine. Heel veel (sier)steken, supergroot werkvlak, alfabet en eindeloos veel mogelijkheden, ook voor patchwork & quilten.
Met een groot touchscreen en automatische draadspanning.
Binnenkort wordt deze vervangen door de Expression 710 SE. Wil je dus nog van deze prijs profiteren, moet je snel zijn. 
Bovendien krijg je er gratis een aanschuiftafel* bij. Ideaal wanneer je werkt met grote projecten, of een quilt wil maken. 

*zolang de voorraad strekt. 
Ontdek de Pfaff Expression 710
 
 

5. Pfaff Admire 1000 Overlock

De overlock die het populairst is onder onze klanten is de Pfaff Admire 1000. Hiermee kan je heel vlot inrijgen. Dankzij de linkerklep die helemaal open gaat, kan je overal goed aan en is inrijgen van je draad een fluitje van een cent. 
De prijs van deze topper is tijdelijk verlaagd naar 459 euro. Deze promotie is alleen in de winkel, niet in de webshop.
Bestel de Pfaff Admire 1000
Bij aankoop van elke andere naaimachine of overlock krijg je van ons een gratis doos vol handig naaigerief cadeau. Een extraatje van LanaLotta om jouw naai-ervaring nog leuker te maken!
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter